resim
Thomas Teye Partey
Takım:Arsenal
Mevki:Önlibero
Yaş:31
Boy:1.85
Uyruk:Gana
  • 86
    normalde ilk 11 oyuncusu olmayan(bu sezon itibariyle) ancak jurrien timber'ın ön çapraz bağlarından sakatlanması ve zinchenko'nun da sakatlığından ağustos ortasında ancak dönmesi sebebiyle maçlara ilk 11 çıkan oyuncu. community shield maçına declan rice ve odegaard ile birlikte orta sahada çıktıktan sonra maçlara sağ bek pozisyonunda başladı.

    takıma zinchenko yakında ilk 11 pozisyonunda oynamaya başlar, 2 haftadır yedekten giriyor. bir hafta sağ bek tomiyasu oynadı timber sakatlandıktan sonra ama o maçta da kırmızı gördü ve diğer bir yedek stoperleri sol bekte görev aldı. zinchenko dönünce sol bek oynayan tomiyasu muhtemelen sağ beke geçecektir. ayrıca gabriel jesus da sakatlıktan döndü ve yakında 11'deki yerini alacaktır. o da 11'e girdikten sonra ön üçlü martinelli-jesus-saka olacaktır, bu sebeple de orta üçlüsü havertz-rice-odegaard olacaktır. bu şekilde oynarken de partey orta sahada şans bulamaz muhtemelen. ancak sonradan girer ya da sakatlık bekler, partey de ne kadar yedek kalmak ister bilemiyorum. bu senaryoda ikna edilebilir açıkçası oynamak istiyorum derse oyuncu.

    ben de şahsen gelmesi ihtimalini çok düşük görenlerdenim, ancak icardi'nin de bize gelmesi için bir sebep yoktu. aynı şekilde zaha da istese premier league takımlarından birinde kalabilirdi. bu sebeple neyin ne olacağına dair ancak şu 4-5 gün geçtikten sonra fikrimiz olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın