resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 2461
    adi mertens degil de baska bir sey olsa acaba ne yorumlar gorurduk hakkinda diye dusunduren oyuncu.

    gecen sene transferine karsi olan azinliktandim. bu yasta bir futbolcunun bize faydali olabilecegine inanmiyordum. ilk sezonunda, en azindan sezonun onemli kisminda beni yaniltti. takima liderlik etti, ortasahada bekledigimin cok ustunde bir mucadele gosterdi ve kesinlikle faydali oldu. ama o zaman bile ofansif katkisi transferine cok olumlu bakanlarin beklentisinin cok altindaydi. hayaller ayak iciyle her mac koseye bir tane birakmasi iken oyle olmadi, en basit gol vuruslarini bile yapamadigini gorduk bol miktarda. iste maalesef 50 kusur yasinda biri olarak soyluyorum, yaslanmak boyle bir sey.

    gecen sezonun sonunda performansi daha da dustu, sezon basinda yaptigini da yapamamaya basladi ki bu da cok normal. bize gelmeden once oynadigi dakikanin 2 katini oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz sonucta. napoli efsanesini bosuna serbest birakmadi, herhalde vardi bir bildikleri, sampiyon da oldular sonunda.

    gelinen noktada, bu sene oynamamiz gereken mac sayisi goz onune alindiginda mertens'den rotasyon oyuncusu disinda bir sey olmasini beklemek maalesef hayalcilik olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın