• 214
    beni büyük yanılttılar. ilk maç sonrasında kendi evlerindeki gazdır dedim, burada 7 atarız ya dedim ancak adamlar bizi tir tir titretti. gerçekten makineleşmek kelimesinin karşılığı olmuşlar. oyun ezberleri çok üst seviyede. adamların hepsi asker işte, bu yüzden de başarı basamakları hep bir eksik. kaliteli ayak yok denecek kadar az ancak birbirlerini mükemmel tamamlıyorlar.
    352 oynadılar 2 maçta da bize karşı. sürekli 3 stoper geride kaldı, göbeği daraltıp bizi sürekli stoperlere oynamaya ittiler. oyunu çok hızlı çevirdikleri için top onlara geçtiğinde zaman kaybetmeden zayıf karnımıza vurdular. neresi zayıf karnımız? stoperler ile liberolar arası. torreira fayda etmedi. çünkü göbek çok kalabalıktı. bir adım öne attığında torreira arkasına 2 adam hemen sarktı. gerçekten çok iyi çalışmışlar bizi. kendilerini tebrik ederim.
    tek eleştirim gereksiz sertlikleri oldu. kendi oyuncuları değil icardi olabilirdi orada oyundan çıkan. bu sertlik ile uefa'da oynarlarsa çok eksik kalırlar. her zaman şans yanlarında olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın