resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 880
    okuma anlama, mantik yurutme ve elestirel dusunce yetenegi bu ulkenin temel problemlerinden biri. okan hoca oyuncunun hazir olmadigini, riske edilmek istenmedigini ve hazir haliyle taraftarla bulusturmak istedigini daha nasil anlatabilir bu camiaya; bilemiyorum.

    ama bazi arkadaslar oyuncunun terapistinin bile 3 ayda analizini yapabilecegi butun psikolojik sikintilarini herhangi bu yonde bir aciklama veya veri olmadan 'bilebiliyor.' nereden biliyorlar? cunku oyle hissediyorlar, iclerine dogdu.

    musterih olun, zaha 3 hafta sonra ligin icinden gececektir. adaptasyon sikintalari yasamasi beklenebilir ama oynamamasinin bununla bir ilgisi oldugu cikarimi, okan hoca'nin net aciklamalari varken sulari bulandiran spekulasyondur yalnizca.

    okan buruk: "wilfried zaha'nın %100 sahaya sürmek istiyoruz. çok önemli bir sakatlığı yok ama onu korumak istiyoruz. mayıs ayından beri oynamadı. oyuncu da oynamak istiyor ama erken bir adım atmak istemiyoruz. sakatlık gibi durumu yok, onu hazırlamak istiyoruz. belki bir iki hafta daha onu hazırlama sürecimiz olur. en hazır şekilde onu oynatmak istiyoruz. zaha'nın geri bildirimi önemliydi. daha hazır halde oyuna sokacağız. sezon çok uzun. ona çok ihtiyacımız olacak."
App Store'dan indirin Google Play'den alın