resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 633
    kendisinin yerine alınabilecek, bizim seviyelerimizi eh işte bile olsa kaldırabilecek bir tane türk oyuncu söyleyemeyecek taraftarın ilk kez 11 çıktığında astığı futbolcu.

    kabul, 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçında evet demirbay kötüydü ama rakibin dinamik orta sahasına karşı bu tarz elimizdeki hangi oyuncu olursa olsun dünkü problemleri yaşayacaktı. ama kerem demirbay o sizin beklediğiniz oyuncu değil. kerem rakibi net kovalamaz, pres gücü düşüktür, top kapmak için ciddi çaba göstermez. 30 milyon eurolar ederken de yapmazdı, halen de yapmıyor.

    ki kerem demirbay zaten yabancı sınırına takılabileceğimiz maçlarda 11 çıksın, oyuncu değişikliğinde 60'dan sonra sahaya yerli atalım elimiz rahatlasın kafasında yapılan bir transfer. bizim 11'imize doğrudan doğruya monte edilsin diye transfer edilmedi. zorunluluktan ve sergio'nun olası satışından dolayı bu maça 11 çıktı. ilk maçında kötü performans vermesi hep kötü olacak demek değil, lazım olduğunda bekleneni versin yeterli.

    yabancı sınırı laneti olmasa zaten biz de düşünmezdik muhtemelen transferini ama bu sınır olduğu sürece bu gibi "yetersiz" görünen oyuncular olabilecek takımda, kabul etmek lazım. yerine alınabilecek kimse olmadığı için alınan adamı da yerden yere vurmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın