resim
Cédric Bakambu
Takım:Real Betis
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 672
    kenardan gelen hızlı topa sol ayağı havadayken plase şut deneyip topu ıskaladı. elbette her profesyonel futbolcunun başına gelebilecek bir durum fakat ben manasız bulduğum şeyi söyleyeyim.

    32 yaşında on yılın üzerinde profesyonel kariyeri olan bir forvet oyuncusu orda o şekilde gelen topa ters ayakla(sağ ayağı) vurmayayım diye böyle enteresan bir vuruş deniyorsa mental olarak kendine güveni zerre yoktur dostlar. bilmişlik etmek istemiyorum ama o top sol ayak içine otursa dahi(topun hızı ve geldiği yükseklik nedeniyle) 2 kale boyu üstten auta gidecekti zaten. sağ ayağının üstüyle yakın köşeye kapatması gerekirdi topu (ayağına top değen her yazar ne demek istediğimi anlamıştır).

    bir pozisyondan çıkarım yapmak doğru değil ancak bize geldiğinden beri aldığı sürelerde kendini ispat etmeye çalışması ve istekli olmasına saygı duymakla beraber mental olarak forvetlikten ciddi manada uzaklaşmış. bence bir süre futbolu hatırlaması için beklememiz lazım.bunun sırrı da gol atmasından geçer. bizdeki ilk golünü atana kadar abuk subuk tercihlerini ve vuruşlarını görmeye devam ederiz muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın