• 630
    özellikle maçın ilk yarısında molde'li oyuncular için sahada sadece top vardı sanki. topla kendileri aralarında biri yokmuşcasına daldılar topa. dedim bizden birilerini sakatlayacak bunlar. sonra kendi kendilerini öldürmeye teşebbüs edip kendi kanlarını döktüler çarpışmaktan dolayı. icardi'nin tepesine çıkıp bir de dirsek attı yetmedi arkadaşıyla kafa kafaya çarpıştı. yetmedi bir ara hakemi bile ezip geçti biri.

    yediğimiz ama iptal edilen golden önce dizilişimizi görünce gol yiyeceğimizi anlamıştım. orta saha savunmaya gömülmüştü. bir sürü oyuncumuz tek çizgi halinde savunmadaydı.

    kerem aktürkoğlu'nun dinlendirilmesi şart.

    maçın genel senaryosu ilk maça benzerdi. artık kırılma anı maçıydı ve gerilimi normal görüyorum. artık gruplara kalmanın rahatlığı gelecektir oyuncularımıza.

    şu an için önemli olan gruplara kalmaktı. ve bunu başardık. gelecek paralar ve eklenecek yeni futbolcular ile daha iyi olacağız umuyorum.

    genel anlamda taktik/oyun eleştirilerimi milli aradan sonraki maçlarda yapmayı tercih ediyorum. artık hazırız dememiz gereken maçlar olacak çünkü.

    geçtiğimiz sezon başında da kötü oynuyorduk. öyle ya da böyle kazanıyorduk ama sonra ligi şampiyon bitirdik.

    şampiyonlar ligi gruplarındayız artık ve ülke puanına galibiyetle katkı sağladık.

    sonuçta şunu da unutmayalım: şampiyonlar ligi playoff'u bu ve rakip de bir ülkenin şampiyonu. ve öyle ya da böyle adı bilinen bir kulüp. konferans ligi havasında bir maç beklemiyordum zaten.

    iki maçı da kazandık mı kazandık. derslerimizi alıp ilerleyelim. önemli olan da bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın