resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2414
    galatasaray taraftarı futboldan ve futbolcudan anlamamaya devam ettikçe, hocası taraftara göre kararlarını şekillendirdikçe; oynadığında gömülmeye, oynamadığında aranılmaya devam edecektir.

    bazıları istiyor ki her futbolcu 200 ca ile oynasın. her işi en iyi şekilde yapsın. sergio rolüne nispeten temaslı mücadeleci oyun eğilimi yüksek bir oyuncu olmasına rağmen kaçak güreşip mücadeleden kaçındığı söyleniyordu.* çünkü birinden bir laf çıkıyor ve papağan gibi herkes aynısını tekrar ediyor.

    bu arada 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçında yerinde oynayan kerem demirbay da hiç fena oynamamıştır. gerçi bir oyuncu oyun aklında sergio gibi, savaşçılıkta torreira gibi, top kontrolünde mertens gibi, bitiricilikte icardi gibi olmalı; üstüne her maç berkan gibi bitmez bir enerjiyle koşmalı bazılarına göre. bunları yapamayan oyuncu çöptür çünkü, sanki yapabilen varmış gibi.

    günün şartlarında kendisi çok ihtiyacımız olan bir oyuncudur. süper lig için iyi, şampiyonlar ligi için yeterli bir oyuncudur. kadromuzdaki önemi yapılacağı söylenen ortasaha transferine göre şekillenecektir.

    not: tamamen şahsi bir fikir olarak çok fazla transfer yapıp para harcadığımız için orta saha transferi yapılmamasını yeğleyebilirim. niteliksel olarak evet kesinlikle ihtiyacımız var ama geniş kadroda niceliksel bir aşırılık var. bu kadar oyuncuya sahip olmak sıkıntılı bir durum bence çünkü ben süper ligde bu kadar geniş kadro ile başarılı olan takım hatırlamıyorum açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın