• 201
    hedef maçlarını hedef maç gibi oynadılar.

    (bkz: 29 ağustos 2023 galatasaray molde maçı)

    bugün oynanan maça çok sert başladılar. muhtemelen bizden daha fazla baskı ve tempo bekliyorlardı. ilk 15 dakikadaki ev sahibi temposunu sertlikle yıldırmaya çalıştılar. işe bakın, biz tempo yapamadık. tempo nasıl yapılır unutmuş gibiydik.

    erken gol yemelerine ve çok erken iki zorunlu değişiklik yapmalarına rağmen oyun planlarını değiştirmediler. savunmada disiplinli durup alan vermeyip üstümüze gelmeyi düşünmeden oynadılar. yanlış anlaşılmasın, kontra kovalama taktiği değildi yaptıkları. bolca pozisyon buldular çünkü. hatta kendi liglerinde bu kadar pozisyona giremiyorlardır.

    bugün moe denen adam okan buruk'u taktik anlamda mağlup etti. hatta ezdi diyebiliriz. turda belirleyici unsurlar yüzde 70 şans, yüzde 25 icardi, yüzde 5 muslera idi.

    oyuncularıyla, hocalarıyla, formalarıyla, stadlarıyla, logolarıyla son derece itici bir takım. hiç sevmedim bunları. fakat öyle hak ettiler ki oyunu bugün son düdükten sonra normalde bu denli iğrendiğim rakipleri yendikten sonra yaptığım koyduk mu hareketini çekesim gelmedi. sessizce tvyi kapatıp yarım kalan işlerime döndüm. maç hakkında bir şey görmek bile istemedim.

    bir daha karşılaşmamak dileğiyle, elveda molde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın