• 623
    molde’nin ofsayt sebebiyle iptal edilen golünü o kadar rezil savunduk ki. oraya çok takıldım. 6 numaramız kimdi o pozisyonda? savunmada 5 oyuncumuz çizgi halinde geri koşuyor, stoperlerimizden birisi allah rızası için dribling yapan oyuncunun karşısına çıkmadı. yani 30 metre top sürerken adam evde bağırdım biriniz çıkın şu adama diye, yok arkadaş.

    biz 2 haftadır molde maçları için ne çalıştık, nasıl bir savunma kurguladık? adamlar çuvalla gol kaçırdı ve okan buruk’la teknik heyet sadece izledi. zavallı durumlara düştük. ve rakip molde lan. allah şampiyonlar ligi’nde hepimizin yardımcısı olsun zira takım geçen yıldan beri aslında aynı futbolu oynuyor. sadece türkiye’deki rakipler çok kötü olduğu için bunu kimse göremiyordu ama şimdi takke düştü kel göründü. bu oyunun 1 ayda gelişeceğini falan düşünen varsa kendisi hayalperestlik dalında oscar adayı olur benim gözümde.

    ama yine de şampiyonlar ligi’ne kaldığımız için teşekkürler. eğer ramos gibi bir oyuncuya 20 milyon vermek gibi bir hata yapmazsak, bu senenin masrafları neredeyse çıktı. bu açıdan baktığımızda çok iyi iş çıkarıldı. ama geri kalan her şey avrupa seviyesine göre berbat seviyede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın