resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 608
    belirli adamlara takar bizim taraftar sonra ağzıyla kuş tutunca bile bir kulp bulur tuttuğu kuşu pişirince de "biz yanılalaım o iyi olsun" falan filan hep aynı muhabbet.
    takıma da geçen sene demediklerini bırakmıyorlardı şimdi de aynı hatta bir kısmını fenerbahçe'nin şampiyon olacağı korkusu bile sarmış durumda bak o da aynı muhabbet...

    konuya dönecek olursak bizim milletin orta sahadan tek anladığı toreria ve "odom yoyon orto soho" yani tüm yükü 2 kişi çeksin geri kalanlar komple ileride oynasın. takım savunması neymiş taktik disiplin neymiş hak getire.

    takıma zaten güçlü kudretli bir orta saha gelecek gelmesine de arkadaş tüm oyuncularımız aynı özelliklerde mi olsun ? bu adam farklı bir oyuncu. evimizde oynadığımız molde maçında dereyi geçerken oynattık ve gayet verimliydi.

    dün zaniolo var, yunus var, niye tete'yi alıyoroz diye ortalığı ayağa kaldıranlar bir el kaldırsın görelim diyeceğim ama ses çıkmayacak ama şimdi dönün bakın yunus ve zaniolo nerde ? yarın oliviera'nın gitmeyeceğini nerden biliyorsunuz ?
    sanırsın karşımıza çıkacak her takım molde gibi hayvanlar gibi basacak bu takım samsunspor'a pendikspor'a karşı da top oynayacak arkadaş.

    salın biraz yeter.
    şampiyonlar ligine girmişiz sanırsın evimizde fenerbahçe'ya mağlup olduk triplerine girmiş kendi futbolcusuna hakaret edecekler neredeyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın