• 379
    adamlar çok kompakt, 3-5-2'nin tüm artılarını kullanıyorlar. defansta 5'li, ofansta çift forvet ve bindiren kanat bekler vs. fizikli ve dinamik de bir takım, belli ki birbirlerine de alışıklar; hem takım olarak birbirleri ile uyumlu hareket ediyorlar hem de aralarındaki pas alışverişi iyi. bu takım azıcık daha kaliteli olsa bizi elerlerdi açıkçası, oyun kalitesi olarak bizim önümüzdeler. sadece yetenekleri sınırlı.

    bizim oyunumuz ise hiç ümit vermiyor, tamamen kaliteli ayaklarımızla tur atlıyoruz, başka bir sebeple değil. mauro icardi'ye pozisyon hazırlayamıyoruz. kerem aktürkoğlu ve dries mertens kalabalık defans arasında kayboldu. maalesef mertens'in oyununu kabul ettirebilecek bir fiziksel durumu kalmadı bu yaştan sonra, kerem'in de sene başından beri kötü bir formu var; bu maçta da devam ediyor. mateus cardoso lemos martins tete biraz kıpırdanıyor ama geriye gelip top mu çıkarsın, ileride aralara mı kaçsın, pas alış verişine mi katılsın? yetemiyor adam.

    kerem demirbay da şu ana kadar pek olumlu izler bırakmadı bende. pasör adamların biraz daha alışması lazım olabilir, biraz daha izleyelim bakalım.

    kerem'in hatta kerem'lerin kötü oyunu, mertens'in kayboluşu, icardi'nin olası sakatlığı; en az birkaç değişiklik bekliyorum. 3-5-2'ye bu saatten sonra taktiksel olarak çözüm bulamayız bana göre, bir anda hiç alışık olmadığımız bir sistem denenirse daha çok sıkıntı yaşayabiliriz. onun yerine birkaç değişiklikle bu maçı götürmeyi denemek daha mantıklı. 3-5-2'nin artısı varsa eksisi de var; çok skorer takımlar olmuyorlar genelde bu taktikle oynayan takımlar, kısır oluyorlar gol konusunda. bir anda iki, üç gol yemeyiz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın