• 346
    biliyorsunuz vücudumuzda zararlı bakterileri sürekli taşıyoruz. ancak bağışıklık sistemimiz bunlarla doğru şekilde savaşarak vücudun tolere edemeyeceği kadar çoğalmalarına engel oluyor ve böylece sağlıklı kalmaya devam ediyoruz. bakteriler bizim vücudumuzdan faydalanarak besleniyor, ancak bünyeyi ele geçiremiyor.

    sonuç olarak yaşamımıza devam ederken bu gerçeğin farkında olmak zorunda kalıyoruz. zira eğer üşütürsek, üst üste uykusuz kalırsak, iyi beslenmezsek, egzersiz yapmayıp bütün gün malak gibi yatarsak ve bünye (bağışıklık) zayıf düşerse, başkasından bakteri ya da virüs kapmaksızın kendi bünyemizdeki bakterilerin orantısız çoğalmasıyla sağlığımızı önce geçici; eğer doğru koşullarda doğru tedaviler uygulanıp vücudun düzelmesi için aksiyon alınmazsa kalıcı olarak kaybedebiliyoruz. bir bakmışız o nanik yaptığımız bakteriler hem çoğalıp bütün vücudu sarmış hem de uygun ortamdan faydalanıp evrim geçirerek bambaşka şekillere bürünüp verip vereceği zararı kat be kat arttırmış.

    neyse ki galatasaray'ın bünyesini etkileyen kararları alan kişiler bu dönemde gerçekten ikna edici şekilde ilerliyorlar ve bakterilerden çok endişe etmeden hayatımıza devam edebiliyoruz. çok yaşa galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın