resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5648
    takımın veriminin artması için sağ kanatta ribery gibi çizgiye top taşı ve doğru pas/ortayı çıkar şeklinde pozisyon alması gereken kaliteli yerli futbolcumuz.

    geçen sezon rashica’nın yunus yerine formayı kaptığında sağ ayaklı olduğu için içeri katetme yerine çizgiye basması oyunu genişletti. şimdi tete&kerem, tete&zaha gibi yine içeri kat eden iki oyuncuyla oynarsak oyun yine sıkışacak.

    barış alper sağ kanatta o güveni şu an için tam vermiyor. yoksa ilk tercih için akla o geliyor ama kerem’in bu işi çok iyi yapacağını düşünüyorum. geçen sezon oyun içinde gezerken sağ kanatta çok iyi ortaları vardı icardi’ye.

    kerem sol on numara oynadığında üstüne çok yük biniyor, top kaybı yağtığında homurdanmaya hazır bir kitle var malesef. halbuki adam fazla sorumluluk aldığı için bu kadar top kaybı yapıyor.

    -sağ kanatta yükü hafifleyecektir.
    -zaha’ya sol kanatta yer açılacaktır.
    -sağda sağ ayaklı efektif bir kenar oyuncusu olacağı için oyun genişleyecektir.
    -zaha topu ayağında sakinleştireceği için angelino gibi bir silah daha iyi oynayacaktır. kerem aldığı topu direk kullanmak istiyor. zaha angelino ikilisi daha uyumlu olacaklardır. zaten kısacık sürede bile bunu gösterdiler.
    -iyi orta kesen iki oyuncumuz angelino ve kerem biri sol koridorda biri sağ koridorda olacağı için iki cepheden de icardi’ye iyi ortalar gelecektir.
    -sağda formayı kapan kerem hakim ziyech’i ortada oynamaya itecektir. mertens yerine ziyech özüne dönecektir.

    lafın özü takımdaki yeni transferlerin oturması ve kerem’in katkısını devam ettirmesi için sağ kanatta bir hasan şaş bir franck ribery olarak devam etmesi gerekiyor.

    kerem bu işi harika yapar. ki bu bir öngörü değil sağ çizgiye fatih terim döneminden beri geldiği oynadığı zamanlarda bu verimi göstermiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın