• 114
    molde takımı belli bir taktik uyum ve disipline sahip, birbirleriyle oynama alışkanlığı edinmiş ve fiziksel olarak bizden daha diri bir takım. bugün itibariyle onlara ağır bastığımız tek yön, bireysel ayaklarımızın kalitesi gibi duruyor. iç saha avantajımızı da unutmamak lazım.

    asla kolay bir maç beklemiyorum, geçen hafta olduğu gibi kanatları efektif kullanacaklardır, hücumu düşüneceklerdir. son dakika yedikleri ve kaybettikleri maçın etkisiyle demoralize olduklarını düşünmüyorum. iskandinav takımları taktik disipline daha sadık olurlar genelde ve mental olarak da maça hazırlanmışlardır bir haftada.

    okan hoca umarım geçen maçtan gereken dersleri çıkartmıştır. özellikle kanatları iyi kapatmamız gerekiyor, kanat oyuncularımızın (kerem - barış/tete) bek takibini iyi yapmaları lazım. geçen maç kerem ve yunus bu konuda fecaat derecesinde kötüydüler. hocanın kerem'i özellikle uyarması lazım. angelino zaten defansif yönü sınırlı bir oyuncu, kerem de yardıma gelmeyince o taraf elek gibi olacak yoksa, en büyük endişem bu.

    bu maç özelinde defansif yönü fiziksel durumu nazara alınarak kazımcan'ın oynamasından yanayım. orta sahada da daha dirençli olmak adına ve kendisi için özel bir anlamı olması nedeniyle oliveira yerine midtsjö tercihi akıllıca olabilir.

    maç belki de bu sezonun en kritik 3 - 5 maçından biri. şampiyonlar ligine kalmanın önemi hepimizin malumu. baskın bir oyunla, etkili presle ön alanda kapacağımız toplarla birlikte bulacağımız gollerle kazandığımız güzel bir galibiyet olsun.

    okan hoca nasıl bir 11 ile çıkar bilinmez ama gönlümden geçen 11 şu şekilde;

    ---------------muslera---------------
    boey--nelsson--bardakçı--kazımcan
    ---------midtsjö----torreira----------
    tete----------mertens----------kerem
    ----------------icardi-----------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın