• 110
    zor maç. ilk maçın da zor geçeceğini söylemiştim, şans faktörü ve icardi'nin kazanmak istemesi bizi galibiyete götürdü. çok uzun zamandır ilk maçtaki kadar kötü bir galatasaray izlememiştim. eğer ilk maçın skoruna güvenirsek çok sıkıntı yaşarız. molde ilk macta bizi sarstı ama yikamadı. ancak surlarda delik açıldı bunun onlar da farkında. eğer kendimizi toparlayıp galatasaray gibi oynarsak istediğimizi alırız. ancak ilk maçtaki gibi nasılsa eleriz kafasıyla çıkıp skora güvenirsek kimsenin beklemediği bir hezimet yaşayabiliriz. unutmayalım ki ilk maçta skor bir anda 3-0 molde lehine olabilirdi. büyük takımın alamet-i farikası az posizyon vermesidir. ilk molde maçındaki kadar pozisyon verirseniz her maçta o kadar şanslı olmayabilirsiniz. molde öne geçerse işimiz çok zorlaşır, mutlaka skor dengesini korumalı ve fırsat bulduğumuzda golü atıp rahatlamaliyiz.

    hem taraftar hem takım olarak rehavete kapıldığımızı görüyorum ki bu rehavet bizi faciaya götürür. herkes turu geçtik gruplarda kim gelsin havasında takılıyor, karşımızdaki rakip ilk maçta oyun olarak bizi ezdi. oyun olarak ezilirsek skordan da beklentimiz olmamalı.

    torreira'nın oynayacak olması ve taraftar desteği bizi mutlaka ileriye taşıyacaktır ancak takım olarak molde'nin orta sahadaki üstünlüğünü kıramazsak sıkıntılar baş gösterir. ayrıca bize yapılan ön alan baskısı bütün topları ileri vurmamıza neden oldu. vurduğumuz topların tamamını fizik üstünlüğüyle molde toplayıp bize atak olarak döndürdü. torreira'nın top çıkarma becerisi buna bir nebze çare olacaktır ancak takım olarak da uzun kaleci vuruşlarına hapsolmamiz bizi oyun olarak yine ezdirecektir.

    tarihimizin en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. ciddi paralar harcayıp ciddi bir kadro kurduk, kupa 1'den elde edeceğimiz gelir bu mali tabloyu bir nebze rahatlatacaktır. işin ucunda aşağı yukarı 40 milyon yuroya yakın, yani 1 milyar liradan fazla para var, mutlaka turu geçmeli ve bu geliri almalıyız.

    umarım kazasız belasız şekilde turlayarak maçı bitiririz, vurduğunuz gol olsun aslanlar!
App Store'dan indirin Google Play'den alın