• 888
    bir market alışveriş listesini düşünelim evde hafta boyu eksiklerimizi yazıyoruz ve markete giriyoruz.
    ilk sıraya hanım kağıt havlu yazmış ama önümde listenin 4. sırasında yazan patates çıktı. ne yapmalıyım ? tabii ki almayacağım neden ? çünkü ilk sırada kağıt havlu vardı önce kağıt havluyu alayım o sırada listede olan ama önüme çıkanları almayayım...

    bu ne kadar anlamsızsa şu "ilk öncelik 8 numara önce onu alsınlar" kafası aynı anlamsızlıkta.

    özetle koca transfer sezonuna bu şekilde bakan tüm girdilere basıyorum. bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir devirde milyon kere anlatılmış olmasına rağmen ısrarla "kanat alıyorlar yeaaa" modunda takılı kalmak özel çaba ister gerçekten.

    sanırsın kimse farkında değil, orta saha alınacak işte arkadaş sadece yönetimin stratejisi belli ki bu poazison için avrupada transferin kapanması ve fiyatların istenilen seviyeye gelmesi üzerine kurulu.

    marketten çıktığımda hanımdan fırça yememek için yazılı ihtiyaçların hepsini almış olmam yeterli. eve gittiğimde ilk önce kağıt havluyu aldım diye bana madalya takmayacak. transfer sezonun özeti de bittiğinde eksiklerin tamamlanmış olması üzerine kurulur. haziran ayında 40 milyona gelecek bir adam eylül 1 dediğinde 20 milyona getirebilme imkanın varsa o risk de alınır, benim çaımdan sorun yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın