resim
Nicolás Martín Domínguez
Takım:Nottm Forest
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 94
    ortalıkta konuşulan verratti, gravenberch seviyelerinde bir oyuncu olmasa da takımın aradığı tarzda oyuncu olduğunu ve çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. oyuncunun açıp 90 dk maçını izlemedim ancak denk geldiğim özetlerden ve skills videolarından çıkardıklarım, rakipten top çalma özelliği yüksek ve derinden oyun kurma yetisi yüksek bir oyuncu olması. ön alan presinde rakibe ani basabilip, topu hemen kapabilip, tekniğinin de iyi olmasıyla topu olumlu kullanabilen bir oyuncu. taraftarımızın beklediği dribbling özellikli bir oyuncu değil gibi. topla alan katetmekte sıkıntı yaşıyor.

    oyuncu 100 küsür civarda maçı 8 numarada oynamışken 50 kez de 6 numara olarak oynamış. orta sahaya alınacak profilin kesinlikle ön libero özellikli de olması gerekiyor çünkü kadroda torreira’dan başka ön libero bulunmuyor. hem 6 hem 8 oynayabilmesi büyük artı.

    arjantinli + serie a orjinli olmasından mütevellit takımla uyum sürecini çabuk atlatacaktır. yani belki beklenen profil çok daha üst düzeydi ancak gelirse çok başarılı olabilecek bir vibe veriyor. sözleşmesinin son senesinde ve kulübü elden çıkarmak zorunda. belki de kendisini alıp başka bir 8’le daha orta sahada gayet derinlikli bir yapı kurmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın