resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1367
    29 ağustos 2023 galatasaray molde maçını kazanıyoruz ve 30 ağustos zafer bayramında bize hediye olarak adı zaferlerle anılan tarihin en iyi stoperi açıklanıyor.

    ucl'de atacağı tek bir gol ile ucl tarihinin en golcü savunma oyuncusu olacak.

    sadece bunun için bile bize gelip ucl oynaması lazım :(

    edit: abi bakın konusu geçen oyuncu simon kjaer değil, ne bileyim avrupa'nın b seviye, b+ seviye oyuncusu değil. bu adam düşmüş haliyle bile a seviye bir stoper, a+ hali zaten yıllarca real madrid ve ispanya kaptanlığı yaptı.

    bu adam tarihin en iyi 11'i yazıldığında stoper tandemine adı yazılan bir isim. benim için italyan olmayan ve bu listeye girecek tek isim.

    yani paulo maldini, alessandro nesta, fabio cannavaro benim için bambaşka mevzulardır.

    bunlardan sonra oynayıp da en az bu üçü kadar iyi olan tek isim benim gözümde sergio ramos'tur.

    old school stoperlik, liderlik, pozisyon bilgisi, winnerlık, sorumluluk alma, sertlik, psikolojik üstünlük, oyun kurma, yardımseverlik vb.

    yani olmayan özellik yok. bazıları düşüşte sadece o kadar. zaten düşmeyen hali dünyanın en iyisiydi.

    bu adamın galatasaray'a gelmesi, icardi, ziyech, zaha, tete, mertens falan derken bizi iyiden iyiye 2012-2015 arasındaki o uefa organizasyonlarının aranan takımı gibi yapar. 83 milyonluk türkiye, 250 milyonluk türk topluluğu ve balkanlardaki, müslüman dünyasındaki popülerliği ile galatasaray yeniden heyecan veren bir takım olacak.

    uefa'nın ucl play off maçına* en iyi hakemini* vermesi falan bize verilen önemin bir göstergesi. sosyal medya adminleri bile her gün galatasaray ile ilgili paylaşım yapıyor. galatasaray'ın ucl'de olması reytingi arttırır.

    daha çok sebep sayarım da gerek yok. galatasaray markasına vereceği katkı bambaşka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın