resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1352
    herkes tutan nelsson ve marcao gibi 24 23 yaşlarında stoper istiyor ama şampiyonlar ligi farklı bir serüven. ya o aldığınız 24 yaşındaki adam tutmazsa? ya muazzam oynadığımız bir maçta sahaya bir bomba bırakırsa? (yani saçma bir hata yapıp gol yedirirse?)
    en basiti zaten o mantıkla oyuncu almamıza bile hiç gerek yok. emin bayram gayet muazzam yetenek. ama ön elemede çok iyi oynayıp bir pozisyon 4 kişinin arasına çalım atmak için daldı ve gol yedirmesi muhtemel bir pozisyondu.
    ben ramos'unda değilim. nelsson yerine oraya ayağı iyi pasla çıkabilen tecrübeli bir adam istiyorum. nelsson'u seviyorum ama eksikleri tam da bizim oyunumuzda taşların oturmasını engelliyor. oyun kurarken onun tarafında çok zorlanıyoruz ve sürekli topu dikiyoruz. uzun bir takım da değiliz top hep rakibe geçiyor. maliyet hesabı yapacaksak stoperde ve orta sahanın ortasında yapmamalıyız. maliyeti beklerde, kanatlarda hesaplarsın. ki zaten ramos'un yanında oynayan abdülkerim düşük maaşlı bir futbolcu. bu da ramos-abdülkerim ikilisinin ortalamasını düşük kılıyor. yani defans göbekte maliyet olarak yangın yapılacak bir durum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın