resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1336
    gelmesini istiyorum. hem tüm zamanların en iyi stoperi olduğunu düşündüğüm için, hem salacak yatacak karaktere sahip olmadığını düşündüğüm için. bu adam yürüyen futbol beyler. melo ve torreira’nın bizde yaptıklarını bu adam dünyanın en büyüğünde, real’de yapıyordu. yaş konusunda da en ufak bir tereddütüm yok. bu adam haziran’da manu, liverpool, chelsea vs. yapsaydı hanginiz şaşırırdı?
    maliyet konusuna gelecek olursak; erden timur önderliğinde bu yönetim kartları yeniden dağıtıyor. büyük oynuyoruz. bu yönetim avrupa’da başarı için her şeyi yapacak. alınan bu aksiyonlardan sonra bizi lig şampiyonluğu falan kesmez. batarız çıkarız bilemem, bunu yönetim değerlendirsin. şunu biliyorum sadece; üstte de belirttiğim gibi bu yönetimin avrupa başarısı için yapamayacağı şey yok. verrattiler, ramoslar.. zaten bizim olan icardiler, torreiralar, mertensler… bizim seviyemiz artık bu. görüyorum ki bazı renktaşlarım ulaştığımız seviyeden dolayı baş dönmesi yaşıyor ve istemezük diye türkü tutturuyorlar.
    ikna turlarına icardi’nin de dahil olduğu yazılıyor sağda solda. aklın yolu bir. sneijder’i de sok devreye. (real’de beraber oynadıkları dönem araları epey iyiydi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın