resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 1047
    takımımıza uyumlu olup olmayacağı tartışma konusu olan kaliteli futbolcu. ben işin o noktasında değilim, teknik ekipten daha iyi bilecek halim yok. kendisi psikolojik üstünlük olur, takım yaratıcılığını da bir seviye daha yukarıya çıkarır.

    rakiplerimizde yaratacağı psikolojik tahribat da çok büyük olacak. türkiye'nin bayern'i olacaksak bu tarz işlere de girmeliyiz.

    beşiktaşlı arkadaşlarım var, talisca'yı alırlarsa şampiyon olacaklarını düşünüyorlar. aboubakar-talisca-gedson gibi üç üst düzey isimleri var ve yanlarında da iyi takım parçaları var, üstüne de hocamız geçmişte şampiyonluklar yaşadığımız kurt bir isim diyorlar. bir kaç gündür talisca'yı alıyoruz diye takılıyorum çocuklara, böyle bir şey gerçekleşirse karşıma çıkıp konuşan galatasaraylının kalbini kırarım diyorlar, kendimi florya kapısına zincirleyip yakarım diyen de var.*

    gedson'un beşiktaş'a gitmesinin üzerimizde yarattığı etkiyi düşünün, o dönem ben bir kaç gece uyuyamamıştım üzüntüden, etkisinden hala çıkamayan arkadaşlar da var aramızda, talisca'nın bize transferi bu etkinin bir kaç kat fazlasını yaratacak onlarda. beşiktaş'ı geç, fenerbahçe üzerinde de baskı yaratacak.

    mertens'in formu gün geçtikçe düşüyor, verim alacaksak 30 dakikalık topçu konumunda, sezon sonu da futbolu bırakacak. talisca'yı bir şekilde bütçemiz dahilinde çözebiliyorsak hayır demem. korkutucu bir hücum hattına sahip oluruz, torreira'nın yanına gelecek olan hayvan oğlu hayvan 8 numarayı aldığımız anda bir sıkıntı yaşamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın