resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 1034
    ne vereceği belli olmayan bir ton adam var elimizde.

    zaha'nın uçup kaçacağını düşünenler oynadığı kısa süreleri dikkatli incelesinler. zaha'da da takım savunmasına dair hiçbir şey göremeyeceksiniz. 1-2 de yedek kalırsa çıkartacağı sorunları şimdiden tahmin edebiliyorum.

    tete. yetenekli gibi görünüyor ama yine tekrar ediyorum; bize katabilecekleri muamma. yine de, zaha-ziyech ikisilinden fersah fersah önde. en azından daha genç ve kendisini göstermek isteyecektir.

    ziyech. yetenekleri belli, benim de ayrıca çok sevdiğim bir oyuncu. iş yapar mı? kimse kalkıp da %100 yapar diyemiyor. işte form tutarsa da, kasım ayı gelirse de, sakatlanmazsa da..vs vs. hep se sa.

    gelelim talisca'ya. talisca'nın kadroda olması demek bana göre türkiye ligi şampiyonluğunun garantinlenmesi demek. sahada sağlıklı olduğu sürece ligin içinden geçeceğini herkes biliyor. bu açıdan verecekleri belli. veremeyecekleri de belli. yani bu adamda süprizle karşılaşmayız. atar, attırır. savunmaya yardım etmez. ama ben bunu zaha için de, tete için de, ziyech için de söyleyemiyorum. atabilir mi? atabilirler. attırırlar mı mı? attırabilirler. ama işte hep olasılık. talisca için net olarak atar attırır derken bu isimler için ben o kadar emin değilim. aldığımız adamların hiçbiri net transferler değil. hep kafamızda bir soru işareti var. zaha ve ziyech için aklımızda sürekli acaba sakatlanır mı endişesi var. acaba yedek kalmayı sorun ederler mi? ederlerse nolur? tete daha kapalı kutu. kariyeri sonuçta çok derin değil bu iki isim gibi ama talisca net bir transfer olur. bence böyle bir fırsat varsa talisca mutlaka alınmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın