resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 1031
    kurtlar vadisinde kılıç çakır'a mührü almadan süleyman oldun süleyman diyordu. biz de bayern münih olmadan bayern münih olmaya çalışıyoruz.

    şu saçma transfer haberlerinden canım o kadar sıkkın ki ne sözlüğü ne spor programlarını takip ediyorum. aslında beğendiğim bir futbolcuydu hücumda kısa kalan takımın boy ortalamasını da uzatır. iyi de kafa vurur. ancak hücum hattında icardi, zaha, kerem, tete, barış alper, mertens, bakambu, halil olmak üzere 8 tane futbolcu var. ihtiyacımız olsa amenna.

    bir diğer husus futbolunun en verimli çağında para için önce uzak doğuda yıllardır da arabistan'da top koşturması ve üstüne de bjk eskisi olması. prime talisca'nın hayranıydım ancak 5 yıldır futbol seviyesi türkiye liginden bile aşağıda olan ptt 1. lig kıvamındaki ülkelerde. asla eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum. zaniolo 2 tane talisca ederdi.

    bence biz gerçekten sebastian szymanski ile anlaşmıştık ve fb alınca zaha ile cevap verdik. kimse o bölgeye transfer beklemiyordu. biz değil bütün muhabirler bile ters köşe oldu. hadi o yine bir nebze anlaşılır. şimdi de rashica'ya karşılık hiç ama hiç ihtiyacımız olmayan talisca haberleriyle intikam peşindeyiz sanırım.

    yanlış anlaşılmasın öyle bir şey ima etmiyorum da hani erden timur'u tanımasak kulübü batırıp kayyuma teslim etmek istiyor herhalde derdim. 29 yaşında ve muhtemelen geri dönüşü olmayan muazzam paralar harcanacak.

    yabancı kontenjanımız da dolu. ramos ve bir 8 numara daha geleceğini düşünürsek kim gidecek. bizim düşündüklerimizi illa ki yönetim de düşünüyor da ben hala çözemedim. mertens mi gidecek anlamadım. o da kalırsa nerden tutsan elinde kalan bir transfer girişimi. kendi kendimizi baltalamakta üstümüze yok.

    son olarak okan buruk oynamak istediği oyunun tam tersi tipteki bu hücum hattına nasıl onay verdi o da enteresan. zaha, ziyech gibi adamların yanına talisca da gelirse hücum presi rüyamızda görürüz. herkes mertens gibi değişip o yaştan sonra pres yapmaya başlamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın