resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 1032
    yeşil sahada dries mertens’in yapıp da kendisinin yapamayacağı en ufak şey dahi olmayan futbolcu.

    saf olarak saha içinde ne verebileceğine bakacaksak durum bundan ibaret. talisca’yla mertens’in yakın olan özelliği bile az. çok ciddi bir seviye atlatır transferi.

    ama ısrarla üstüne basarak söylüyorum ki bu düşüncem tüm koşulların ideal olduğu bir takımda ve sadece saha içini kapsar. mertens’in saha içinde maliyetine göre korkunç derecede düşük kalan performansını telafi eden yegane şey muhteşem bir karakter ve takım arkadaşı olması. talisca ise yakından da uzaktan da bildiğimiz üzere futbolu tam anlamıyla bir iş olarak görüyor.

    sahada verecekleri tartışılmayacak bir futbolcu talisca. hele ki bizim takımımızda onun bölgesinden aldığımız eksik verimi düşününce kağıt üstünde kusursuz bir ekleme. tartışılacak konu takım taktiğine nasıl oturacağı veya nasıl bir performans vereceği değildir. tartışılması gereken, her transferde olduğu gibi maliyeti ve takımın yönetilebilirliğine etkisidir. zaten performansına dair en ufak kuşku olsa ilgimiz olmazdı.

    yönetim ve okan hoca saha dışında da takımda talisca’ya bir yer bulabileceklerini düşündükleri anda transfer muhtemelen olumlu sonuçlanacaktır. yani sık kullanılan tabirle florya’nın suyu talisca’yı da etkisi altına alıp takımın bir ferdi haline getirecek mi, yoksa kariyeri boyunca olduğu gibi işini en profesyonel şekilde yapıp kalan yıllarından maksimum faydayı çıkartmaya çalışan talisca bizde de aynı mı kalacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın