resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 1029
    bu konuda hem bu platformda hem sosyal medyada çok yorum okuduğum için biraz karalamak istedim.

    genel olarak herkes şunu söylüyor talisca neden alınsın orası çok şişkin diyerek fakat benim bakış açım biraz farklı.

    bizim sol tarafımız zaha ve kerem olacak. ortada mertens var arkasında kerem demirbay yedek pozisyonunda. sağ taraf tete, ziyech ve bay olacak.

    10 numara pozisyonu için herkes ziyech, mertens, kerem demirbay yeter modunda. bana kalsa orası için bir bütçe ayrılmışsa çok potansiyelli bir wonderkid için o parayı gömerim ama taliscaya hayır demem.

    o posizyon için mertens artık yaşı sebebiyle vücut koordinasyonu sağlayamıyor. çok iyi bir pres gücü ama bizi ileri taşıyamıyor. mertens 70 sonrası oyuna girecek şekilde planlanmalı son sezonu için düşünürsek.
    hakim ziyech bir deneme atışıdır. bence ekim-kasım ayından önce form tutamaz diye düşünüyorum ve bu risk transferiyken ne sağ tarafa kesin yazabilirsiniz ne de 10 numara mevkisine.
    kerem demirbay et mi balık mı bu zaman gösterecek ama bizi şu an kesin olarak ileriye taşıyacak seviyede değil.

    dediğim gibi gönlüm genç bir yıldız adayına o paraları vermekten yana ama kapanan takımlara karşı en son örnek kayseri maçıdır şu an ziyech profilinden başka takımda rakip açacak adam yok. ziyech ismine güvenerek 50 maç yola çıkamazsınız o yüzden kilit açıcı bir talisca her derde ilaç olur.

    kafa golü, araya salıp asist yapma, uzaktan şut, bitiricilik ve serbest vuruş yeteneği oldukça iyi düzeyde. o yüzden çoğunluğun aksine talisca hem taraftarı havaya sokar hemde lig ve avrupa için şu an mevcutta oldukça iyi bir opsiyondur.

    çünkü talisca alınmazsa gün gelecek kapanan takımları açamadığımız zaman herkes hayıflanacak. mertens o performansı veremeyince niye adam alınmadı denilecek. ziyech kumarı eğer tutmazsa kimse hoşnut olmayacak. buralar hep yangın yeri olacaktır.

    torreira yanına aynı 6-8 oynayabilen tempolu birisi ve kreatif talisca farklı bir oyun seviyesi izletir bizlere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın