resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2485
    gitmek istediği için hata yaptı diyenleri ciddiye almaması gereken stoperimiz. bende kredisi sonsuzdur kendisinin çünkü bize az maç kazandırmadı. bazen motivasyonun veya formun düşük olur ne var bunda? biz bile bazen b.k gibi bir gün geçirmiyor muyuz? hah işte victor’un da aynı hesap.

    takımda kalmak istemesi kendi kariyeri için çok mantıklı. orta sıra bir premier league takımına gitmektense bizde kalıp avrupa kupalarında oynaması daha iyi sanki. üstelik takımda çok kaliteli isimler var. ailece görüşebilecekleri muslera, mertens, oliveira falan var. yengeler airfryer, dyson ve robot süpürge rekabeti yapabilirler. erkekler de işte kim daha ileriye işerse falan.

    kendisine 25 milyonluk teklif geliyor da galatasaray satmıyor gibi bir durum yok. bizim gözbebeğimizi 10-12 milyona almak istiyorlar uyanıklar. ve maalesef bazı taraftarlar da üçe beşe bakmadan satalım diye düşünüyorlar sosyal medyada. zaniolo’ya da başta çok düşük teklifler geldi ama biz olabilecek en iyi anlaşmayla gönderdik. nelsson’un da aman aman bir acelesi yoksa seneye gider 25 milyona merak etmeyin. gitmesini hiç istemiyorum da çok iyi bir teklife varım ben.
App Store'dan indirin Google Play'den alın