resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1298
    kendisinin gelmesini çok isterim, yıllık ücreti de çok umrumda değil, 2021-2022 yaz transfer döneminden sonra bıraktık o işleri.

    bence ramos transferindeki en önemli nokta nelsson'un durumu. nelsson'un kaldığı bir durumda gelmesini istemem. kesinlikle bu transferle birlikte nelsson'un satışı da kesinleşmeli.

    hücum hattında çok fazla yüksek profilli oyuncu var ve her maç 2-3 tanesi yedek kalacak. burada ben işin içinden çıkamasam da okan hocanın bir planı vardır deyip geçebiliyorum. rotasyona daha müsait ön taraf.

    ancak stoperde aynı durum söz konusu değil. 38 lig maçında da sakatlık veya kart durumu olmadığı sürece abdülkerim oynamak zorunda. tabi ki yerli kuralından dolayı. üçlü savunma oynamayacağımıza göre nelsson veya ramos yedek kalacak. ramos oynasa, minimum 15 milyon euro değere ulaşmış, yatırım yaptığımız stoperimizin değeri düşecek. nelsson oynasa, e ramos'u avrupa'da oynayacağımız 6-10 maç için mi aldık? yarı yarıya değerlendirsek yine saçma, stoper o şekilde rotasyon yapılacak bir bölge değil.

    okan hoca bunu zaten düşünmüştür tabi. ramos gelince 25 milyon euro düşüncesinden çıkıp ne koparabiliyorsak nelsson'u elimizden çıkarırız gibi geliyor. 25 milyon alırsak ne ala.
App Store'dan indirin Google Play'den alın