resim
Sofyan Amrabat
Takım:Manchester United
Mevki:Ön Libero
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Fas
  • 88
    machester ve barcelona'nın dünya kupasından beri bir şekilde transfer gündeminde olan futbolcu. burada çocuğa hürriyet güçer muamelesi çekilmesi hem garip, hem de bir yandan alıştık artık normal. transfer dönemine tielemans'a köpek çekerek başladı burası, şaşırmayın.

    gaddar, beton gibi orta saha. evet prime badou driplingi yok ama ortalama üstü pasördür, inandığı takıma sonsuz aidiyet besler, top geçirir adam geçirmez. sofyan-torreira yaparsın, beklerin komple rahatlar hücuma katılır, ki okan hoca geldiğinden beri beklerinden istediği bu. sofyan sayesinde torreira daha dinamik oynayabilir, enerjisinden, şok preslerinden çok daha efektif yararlanırsın. hatta bu ikili ile ziyech acaba ortada oynayabilir mi sorusu rafa kalkar, çünkü geride defansif zaaf kalmayacağı için ziyech direk 10 numaraya yazılabilir.

    evet verratti, höjbjerg safkan 8 numara ben de isterim ama sofyan fırsatı önüne düşmüşse, olma ihtimali varsa böyle adam alınır. bizim orta saha direncimiz illa ince pasla, driplingle değil sertlikle de ortadan kalkabilir. çünkü versatile oyunculara sahibiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın