• 109
    fenerbahçe'nin kasımpaşa karşısında alacağı skora göre yenilip yenilmeyeceğimize karar vereceğimiz karşılaşmaymış. zaten daha önceki entrylerde onurumuz için kazanmamız gerekliliğinden söz edilmiş, doğru onurumuz ve bu işin sadece bir spor olduğu düşüncesiyle kazanmamız gerekir. ama bir de işin matematiksel yanı var.

    şimdi şöyle diyelim fener kasımpaşa'yı yendi, bizim takım da bu arkadaşların aklına uydu ve bursa'ya yenildi, öncelikle biz şampiyonlar ligi şansımızı kaybettik demektir bu durumda, ikincisi fenerle bursa arasında son 3 haftaya 1 puanla girilir, ya bundan sonra bursa bir beraberlik alır ve fener de hiç kaybetmezse ne olur? hem fener şampiyon olur hem de bütün fenerlilerin diline düşeriz, ayrıca bu sefer hiç de haksız olmazlar.

    olaya bir de tersinden bakalım, fenerbahçe kasımpaşa'yı yenerse sanki şampiyonluğunu garantiliyor. fener kasımpaşa'yı yendi, biz de bursa'yı yendik, durum ne bursa'nın 2, fener'in 4 puan gerisindeyiz. fenerbahçe'nin ankaragücü'ne yenilmesi ve sahasındaki iki maçtan birinde berabere kalması çok mu anormal olur, ben bu sonuçlara hiç şaşırmam, bursa da beşiktaş ya da kayseri'ye kendi sahasında takılamaz mı? bu durumda biz şampiyon olmuyor muyuz? o zaman bu umutsuzluk niye?
App Store'dan indirin Google Play'den alın