• 69
    gecmiste hatirlayanlar vardir. farkli bir noktaya parmak basmak istiyorum. ozellikle 96-2000 donemi. ondan oncesi de var, sonrasi da var. türk takimlari ve ozellikle galatasaray olarak genel olarak yasadigimiz bir durumdu bu bahsedecegim husus.

    simdi deniyor ki, 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçında soyle kötüydük boyle kötüydük. tamam kötüydük evet, ama hatirlayanlar, bu konuya cok dikkat kesilenler anlayacaktir

    giderdik, madrid, barcelona, chelsea ne bileyim arsenal vs vs. adamlarin kalesini döverdik. oyle boyle degil. bir ordan gelirdik, bir burdan gelirdik. ortalar atardik, oyunlar yapardik, abluka altina alirdik. derdik ki biz daha iyi oynuyoruz. bi sanssizligimizi kirsak yeneriz. mac boyu bir heves, bir cesaret. taraftarlar olarak. yahu top bizi sevmedi gibi sacma bahanelerle kendimizi avuturduk.

    ne olurdu? elin oglu 2 kere gelirdi kalemize 2sinde de tiklatir giderdi. n'apardik? kaybederdik, turu gecemezdim, evimizde donerdik vs.

    peki 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçında ne oldu? galatasaray kaleye şut: 3 attigi gol: 3

    tamam tek mac bir anlam ifade etmeyebilir. istatistik olarak bile degerlendirmeye alinmayabilir ama ben dun gece buyuk takim huviyetini gordum.

    berbat bir zemin, alakasiz bir iklim, sezonun ortasına gelmis, ritim tutturmus bir rakip.

    berbattik takim olarak baktigimizda. bireysel yeteneklerle aldik maci ama, buyuk takim huviyetini de ortaya koymus olduk.

    artik kaleye 3 defa gelip, 3 defa tiklatip giden elin oglu degil, biziz!

    teşekkürler galatasaray!
App Store'dan indirin Google Play'den alın