resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5641
    kendisiyle ilgili en çok canımı sıkan konu asla ama asla sete yerleşmemize, kontraya mantıklı çıkmamıza izin vermiyor oluşu. canım keremcim, yunus’un asisti tam senlik iş ama bu asistler senede 100 denemede 1-2 kez oluyor, geri kalan 90 denemede topu rakibe veriyoruz. sen neden o 1-2 başarılı deneme için yaşıyorsun, bu topu oynuyorsun?

    en çok canımı sıkan pozisyon ise 60-65 dk gibi baskı yerken kaptığımız bir topta daha orta sahayı geçemeden ıcardi’ye topu şişirmesi. ya icardi değil tsubasa olsa orada bir şey yapamaz, adam yalnız. biraz topu sür, biraz al ver yap bekinle ya da orta sahanla.

    diğer bir husus da bizim üniversitede bi arkadaş vardı, ne zaman pes oynasak x tuşu yokmuş da tüm pasları üçgenle vermesi gerekiyor gibi orta sahadan bile ara pası denerdi. ama kerem sen ara pası denemediğin her topu yanındaki adama verip doğru içeriye kaçıp pas bekliyorsun, gelmezse de el kol yapıyorsun. biz nasıl set oynayalım böyle? set oynamayınca da senin yine maç başına 5-6 kez çektiğin şutlardan biri girsin ya da icardi şapkadan tavşan çıkartsın diye bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın