resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1277
    kariyeri birçok takımın imajından yüksek olan futbolcu.

    eğri oturup doğru konuşalım. kendisi imaj olarak galatasaray'ın üstündedir. zamanında drogba'nın üstün olduğu gibi... drogba'nın kendisini takımdan üstün gördüğünü hissettirdiği anlar gibi kendisinin de bunu hissettirebilme riski vardır.

    diğer yandan drogba bizim imajımızı yükseltmiş, katkı da sağlamıştır. aynısını ramos da yapacaktır eğer ki gelirse. ayrıca drogba zamanında çin'e gitmiş ve bize de oradan gelmişti. ramos'a da eminim ki çok yüksek meblağlar teklif edilmiştir futbolun futbol olmadığı ülkelerden. demek ki ramos'un üst seviyede kalma hırsı drogba'dan daha yüksek.

    bir diğer yandan drogba'nın takımda olduğu dönem tek yıldız sneijder iken şu an takımda icardi, zaha ve ziyech var. galatasaray köy takımı muamelesi yapılacak durumda değil. 2012'de dany-semih kaya'lı, ofsayt kralı burak yılmaz'ın takımın yıldızı olduğu (ki o sene gerçekten çok iyiydi), sağ bekinde sabri, sol bekinde riera'nın oynadığı takım biraz ego kasılmaya da müsaitti.

    şu anki kadronun çok daha göz alıcı olduğunu düşünürsek ramos bizi belki bir real madrid, manchester city gibi görmeyecektir ama paris saint germain tarzı bir konsepte, yapılanmaya gittiğimizi düşünebilir. 2012'de ortada bir proje de yoktu. 2 tane çilek aldık. sonraki senelerde de marul aldık bol bol. oysa şu an ekonomisinden transferlerine bir projeye sahibiz. bu da mesela kendisinin egosunun biraz baskılanabilmesini sağlayacaktır.

    son olarak en önemlisi, ramos'un hırsı drogba'nınkinden çok daha yüksek. ramos asla real madrid'in karşısında drogba'nın chelsea'ye karşı oynadığı oyunu oynamazdı. veya drogba'nın aksine real madrid'e gol attıktan sonra gol sevinci yapmak yerine muhtemelen topu alıp santraya koşardı.

    ha diyelim ki ramos'un egosu da drogba gibi biraz olumsuz bir ego olsun. bu adam da en kötü drogba gibi olsun kardeşim ne yapalım drogba da fena mı oynadı... fazlası da olmaz zaten ne olacak taraftara ana bacı gidecek hali yok...

    özetle egosu, hırsı, galibiyet kültürüyle gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın