• 80
    biraz futbolu bilen, setlerini çalışmış, hücumda sürekli hareketli olan, topu gevelemeyen ve fizik gücü yerinde her takımın galatasaray'ı oyun olarak sahadan sileceğini göstermiş ve 2. maç için avantajlı bir skor elde etmenin kıyısından dönmüş takım.

    galatasaray geçen sezon boyunca türkiye ligi'nde, oyunu sürekli soğutan, topu geveleyen, yere yattı mı kalkmayan takımlara, türkiye ligi'nin vasat hakemleri ile oynadı ve bunun sonucunda şampiyon olduğunda taraftarlar avrupa takımlarını da dize getireceğiz sandı, ancak bu tür takımlar, meşhur "wake up call" bakımından oldukça net oluyorlar.

    işin kötüsü, bu takım 2. maçta da böyle oynayacak, pek bir taktik değişiklik yapmayacak (çünkü ihtiyaçları yok) ve deplasman kuralı geçerli değil, zaten bu yüzden de maçın sonunda kendilerini çok zorlamadılar. yani 0-1 ile istanbul'a geliyorlar. topu bırakacaklar, kaptıkları anda da net çıkışlarla üzerimize gelecekler. çok net söyleyeyim, bu takım turu kaybederse lucas torreira'ya ve mauro icardi'ye kaybeder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın