• 16
    lucas neill sag bekten, hakan balta ile sol bekten bozma* stoperdir. mesele su ki hakan balta buna ek olarak kariyerinde sol kanat ve orta sahanin ortasinda da oynamis cok yönlü bir isimdir. lucas neill ise premir ligin gediklisi teknik ve güclü bir istikrar abidesidir.

    en önemlisi de bu iki adam en basta canavar gibi, kapi gibi degil akilli ve yetenekli, sonrasinda ise dayanikli oyunculardir. bekten geliyor olmalari ise onlari ayrica süratli ve ayaklarina hakim kilmaktadir. hayati boyunca cakili stoper olarak oynamis kadromuzdaki isimlerin frank rijkaard'in istediklerinin beste birini yapamadigini gördükten sonra bu dediklerimin önemi daha cok ortaya cikmaktadir... ya bir de kicimdan sallamayayim ama hakan balta almanya dogumlu falan, 20 yasina kadar hertha berlin altyapisinda oynamis, orada iyi ingilizce ögrendigi icin mi iyi anlasabiliyor neill ile ne bileyim... zannimca gelecek sezon icin bu ikilinin yedekleri ancak emre güngör ve ali turan olabilir*... adam* deneye deneye en iyisini buldu yahu!

    simdi bize tek gereken tek sol bekimiz* olarak kalan caner erkin'in yedegi olabilecek kaliteli ve bence yerli bir isim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın