• 2289
    futbol haricinde bir şeyler yapması gerekiyor artık mehmet bey'in. çok uzun süredir takip ediyorum kendisini. kötü niyetli olduğunu hep söylerlerdi ama hiç inanmazdım. hala da böyle bir şey düşünmeyi pek anlamlı bulmuyorum ama eskiden futbolun taktiği, tekniğiyle ilgili konuştuğu zaman yepyeni şeylerdi söyledikleri. en azından televizyonda bunlar konuşulmuyordu. yalnız şu anda çok zayıf görünüyor maalesef. arhan ata denen genç kardeşimiz mehmet bey'in yanında baya baya genius gibi görünüyor.

    tabi ki bu mehmet bey bir balondur, poşettir vs demek değil. sadece defoları çok fazla görünüyor artık. izlediği maçı yorumlayamıyor bence. taktik teknik bilgi eksikliğini de bir gizem perdesiyle örtüyor. mesela özet görüntüler için oynayan topçuları söyletmeyin bana tarzı çok türk işi. böyle oyuncular vardır. bu oyunculardan biri mehmet abisine böyle bir itirafta bulunmuştur. bunlar doğrudur eyvallah. ama mehmet bey galatasaray'ın oyunuyla ilgili gerçek olmayan yorumu yaparken arada bunu söyleme gereği duyuyor çünkü düşüncelerinden emin değil.

    kötü niyetli olup olmaması kendisini bağlar ama isabetsiz şeyler söylemesi kaliteyi düşürüyor. futbol dışında bir şeyler yaptığında ise seviyorum kendisini. çok kişiyle arkadaş, uzun yıllardır sektörde ve bu yüzden samimi sohbetler çıkıyor socrates'deki diğer programında.

    son olarak bir ajanda ile konuşuyorsa doğru olmayan tespitlerini o da onun sıkıntısı ne diyelim. ben böyle bir şey düşünmeyi bile anlamsız buluyorken o yapmaya tenezzül ediyorsa üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın