resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 2347
    https://www.mynet.com/...olacak-368288-myspor

    umarım doğru haberdir. sergio'yu beğenmekle beraber orta sahada biraz kabuk değiştirmemizi zorunlu görüyorum. fredrik midtsjö'nün de ayrılacağına inanıyorum.

    bu sene 55-60 arası oynanacak maç var. bunun 6 tanesi oynandı, biri bugün oynanacak. 7 maç düşünce ortalama 50 maçımız daha var. lucas torreira'nın bu performansı ile en iyi ihtimalle 30 - 33 maç oynamasını bekliyorum. zaten fazlasını bu şevkle kaldırması pek mümkün olmayacaktır. bir kere lucas'ı yedekleyecek ve beklentimizin yüksek olabileceği net bir oyuncuya ihtiyacımız var. bence bunu potansiyelli, ciğersiz bir arkadaş ile çözmemiz gerekli. diğer beklediğimiz oyuncu ise hepimizin malumu ve beklentisi soru işareti bırakmayacak kalitede, hayalimizdeki oyunu ve kadro uyumunu sağlayacak bir arkadaş olacak.*

    umarım bu haberler doğrudur, sergio ve midtsjö üzerinden satılık ve satın alma opsiyonu vb. üzerinden 10m euro civarı bir gelir elde edebilirsek, 2 tane ciddi orta saha alma durumunu gerçekleştirebiliriz. biri genç ve potasiyelli diğeri ise belirttiğim gibi bugün farkını koyacak şekilde.

    bunları gerçekleştirebilmemiz durumunda başka hayallerimizi daha net konuşabilecek hale gelebileceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın