• 47043
    galatasaray futbol a takımı teknik direktörü okan buruk ve oyuncumuz victor nelsson, uefa şampiyonlar ligi play-off turu'nda oynayacağımız molde maçı öncesinde basın toplantısına katıldı.

    hocamızın açıklamaları şu şekilde:

    “iki takım için de önemli bir kaşılaşma. iki takım da buraya kadar geldi. hedef şampiyonlar ligi’ne girmek. iki takım da heyecanlı ve istekli. iki maçı hedefleyerek hazırlandık. rakibimiz oyun olarak güçlü bir rakip. özellikle kendi sahasında iyi işler yapıyor. burada kendi kalitemizi, isteğimizi ve konsantrasyonumuzu ortaya koyacağız. iki takım için de güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum.”

    “zalgiris’ten farklı olarak çok güzel stat atmosferi var. daha farklı bir sentetik saha var. burada oynana maçlarda topun güzel aktığını gördük. bugün antrenman yapıp sahayı tanıyacağız. bu tür maçların bahanesi yok. en iyisini yapmaya çalışacağız. gruplara kalmak istiyoruz. bu sadece bizim için değil, tüm türk takımları için çok önemli. bu iki turu geçen galatasaray’ın hedefi şampiyonlar ligi’ne gitmek. zor bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz. tek hedefimiz şampiyonlar ligi’ne girip kendi kaderimizi belirlemek.”

    “tete atmosferi yaşasın istedik”

    “tete ile ilgili süreç devam ediyor .buraya getirdik. yarına kadar oynama izni çıkması şansı var. yarın akşama kadar izni çıkarsa alacağız. alamazsak bir sonraki maçta onun yetişeceğini düşünüyoruz. hem takımla birlikte olsun hem de bu atmosferi yaşasın istedik. en kısa zamanda gelecek cevabı bekliyoruz.”

    tff’nin ligdeki maçları ertelemesini olumlu karşıladığını ifade eden hocamız, “tff’ye teşekkür etmek istiyorum. birçok ülke bunu yapıyor. bizim ülkemizde de bu yapıldı. sıkışıklığı atlattık. tekrar dinlenme ve hazırlanma şansımız olacak. şampiyonlar ligi’ne giriş çok önemli. konferans ligi’ndeki takımlarımızın orada gruplara girmesi çok önemli bir adım oldu. bu anlamda teşekkür ediyorum.” dedi.

    oyuncumuz victor nelsson ise şu değerlendirmeyi yaptı:

    “bu son maçların ardından şampiyonlar ligi’ne gireceğiz. tabii ki heyecanlıyız. ilk maçı molde’de oynayacağız. ikinci maç istanbul’da olacak. amacımız gruplara kalmak. eminim ki bu noktaya geleceğiz.”

    “şampiyonlar ligi’nde oynamak her oyuncunun hayalidir. bu hayali gerçekleştirme şansımız var ve buna çok yakınız.”

    23 ağustos 2023 molde galatasaray maçı öncesi basın toplantısı

    okan buruk ve victor nelsson

    https://www.galatasaray.org/...de-aciklamalar/53796
App Store'dan indirin Google Play'den alın