• 16236
    içlerinde bir grup var ki, gerçekten arada bir bi dışarı çıkıp, bir nefes alıp ne bileyim bir toprağa basması falan gerekiyor. dünyadan kopmuşlar çünkü tanrı sendromuna falan yakalanmışlar bunlar.

    mesela bugün başımıza gelen bir olaydan örnek verelim;

    malumunuz arkadaşlar 23 ağustos 2023 molde galatasaray maçımız yarın ve şüphesiz bu sezonun en önemli maçlarından biri. molde takımının teknik direktörü de bir basın açıklaması yapmış. bu basın açıklaması sonrası bütün sosyal medyada kendisinin "galatasarayı yeneceğiz , onlara soğuk duş aldıracağız" minvalinde bir şeyler söylediği yazıldı çizildi. e doğal olarak sözlüğe de yazıldı bu. burası amatör bir platform. herhalde burada kimsenin gidipte haberin doğruluğunu kovalamak gibi bir kaidesi olamaz. nasıl ki her gün yüzlerce oyuncu ile ilgili şöyle olmuş, böyle olmuş diye ne duyuyorsak paylaşıyoruz ve bunların yarısı kolpa haber, bu da öyle bir şey. neyse, tabi molde hocasının böyle dediğine dair bir haber paylaşılınca klasik havaya girdin mi galatasaray çakar sana sinerjisi baş gösterdi sözlük içinde. klasik ve keyifli cevaplarla gülüyor, eğleniyor millet. ama ve lakin bir kaç tane enteresan arkadaş konuyu öyle yerlere getirmiş ki, hoca öyle demedi her habere atlamayın diyenler, millete ergen, leş diyenler, hatta bir tanesi çıkmış enayi falan yazmış galatasaray taraftarına. sebebi de molde hocasının aslında böyle söylememiş olması.

    bravo arkadaşlar molde hocasının onurunu korudunuz, en büyük , en acayip adamlar sizsiniz. siz takmayın ergen irisi , leş , enayi galatasaray taraftarına , siz görevinizi yaptınız, bu akşam rahat bir şekilde yatabilirsiniz artık molde hocasının namusunu koruduğunuz için.

    ya sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın