resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4035
    mauro icardi ile ilgili olarak paylaşılan bir istatistik gördüm. icardi sadece 6 derbi oynamasına rağmen 8 gol atmış derbilerde ki bu anlamda galatasaray forması ile derbilerde en çok gol atan yabancı oyuncu olmuş. hagi'nin de 8 golü var toplamda ama tabii çok daha fazla maç sonunda atmış bunu hagi.

    fenerbahçe'de alex sanki her maç bize atıyor gibi geliyordu bu dönem. merak edip baktım alex'in tüm müsabakalarda alex'in beraşiktaş'a 13, galatasaray'a 9 trtabzon'a 5 golü var. tek tek yazmadan toplam derbi asist sayısı ise 15. yani toplamda 42 gol katkısı. muazzam tabii.

    şimdi bir de bir dönem akp'nin yol arkadaşı olan fetullah gülen'e sempati duyduğu için zaman zaman sözlük yazarlarından bazılarının bile futbolculuk dönemini değersizleştirmeye kalktığı hakan şükür'e bakalım. bakalım ki burakın galatasaray ya da türkiye'yi, dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük forvetlerinden biri olan bu adamın nasıl bir şey olduğunu genç arkadaşlar biraz anlasın

    fenerbahçe 16 gol 6 asist
    beşiktaş 13 gol 6 asist
    trabzonspo 15 gol 10 asis

    toplamda 44 gol 22 asist.

    bu arada bu adam kariyerinin zirvesindeyken de 3 sezon boyunca yoktu bu ligde, bu forma altında yani o da olsa gol asist toplamı 100 olacaktı belkide.
App Store'dan indirin Google Play'den alın