resim
Sergio Ramos García
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1218
    kendisini isteyen var yaşı ve maliyeti nedeni ile istemeyen de var. ben ikinci gruba daha yakınım. bizim 37 yaşında adama senelik 4 5 milyon avro ücret ödememiz bence saçma. ramos'un da bundan azına imza atacağını düşünmüyorum. yalnız gelsin diyenlerin hayali senaryolarına katılmam mümkün değil. yok tecrübe, yok liderlik.. sanki bu menajerlik oyunu da lidelrik özelliği olan biri gelince diğer oyuncuların yetenekleri %10 oranına artacak. ayrıca takımda muslera var, icardi var.. bence yeterince iyi liderler bu adamlar da.

    bunun haricinde yine yok o cezalı olursa yok bu sakatlanırsa diye bir senaryo yazanlar da var. bu mantıkla muslera cezalı olursa o maçta günay da sakatlanırsa kaleyi altyapı kalecisi mi koruaycak? o zaman bize derhal as bir kaleci de lazım denebilir.

    ben ramos'a körü körüne karşı biri değilim, dahası kimsenin de karşı olmadığını düşünüyorum mesele sözleşme süresi ve maliyet. yıllık 3 milyona 1 yıllık imza atsa kimse buna itiraz etmez zaten.,

    ama biraz gerçekçi olun, fener dzeko'yu alınca dede, yaşlı, çok ağır deyip de sen ramos'u alınca o kaslarla 3 yıl oynar abi yorumları gerçekçi değil. yaş önemsizse fenerbahçe transferleri için de önemsiz olmalı ama biliyoruz ki önemli. mertens'i şu an idare ediyoruz mesela biz, tamam sempatik adam, tamam koşuyor ama o bölgede oynayacak oyuncudan beklenen istatistiklerin çok uzağında kendisi.

    didier drogba geldi, ikinci senesinde bir şey koymadı ortaya. kafanızda bir ramos imajı var da o gelmeyecek galatasaray'a, veteran bir oyuncu gelecek. makul maliyete eyvallah ama aksi durumda hayali senaryolarla o transferi meşrulaştırma çabası komik geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın