• 21
    işlerine gelen takımlara basit fauller, penaltılar çala çala çıtayı öyle bir seviyeye getirdiler ki artık faulle alakası olmayan pozisyonlardan bile insanların yangın çıkarmasına sebep oldular.

    https://beinsports.com.tr/...hce/edin-dzeko-31490 ilgili videodaki golde dzeko'nun itmesine penaltı diyen gitsin gerçekten barbie giydirme oynasın. bu kadar narin bir oyunsa futbol, premier ligin neyine ağzımızın suyu akıyor. bunu bu hale getirenler valencia gibi topçuların rüzgardan yere düşmesine bile penaltı çalan ve bunu sistematik şekilde tekrarlayan oluşumdur. aynı oluşum diagne, berisha'ya dokununca çarpılmışa dönmesine faul çalıp derbi galibiyetimizi de çalmıştır.

    yine de çekilmeye çalışıldığımız bok çukuruna bulaşmayı reddediyor, hakkımızı sonuna kadar aramakla birlikte başka leş pozisyonları referans göstererek futbolun ruhunu öldürmemeyi savunuyorum. böyle yapınca yarın icardi nizami bir şarjla gol attığınca savunamayacak hale geliriz, savunursak da tutarsız oluruz. sahada kurşun yiyen futbolcuların ekmeğine yağ süreriz ki bu futbolcular çoğunlukla hangi takımlarda bulunur hepimizin malumu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın