resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 115
    son beyanatı 6 saat önce marca'da servise girdi. o beyanatında da guardiolanın kendisinden iyi teknik direktör olduğunu filan söylememiş adamdır.

    http://www.marca.com/...ones/1271692218.html

    inter için "şimdi kasım ayından daha iyi durumdayız" "herkes bizi favori gösteriyor ama 50-50 şansımız var" "barcelona-inter-lyon ve bayern'e herkes saygı duymalı" "bu maç için herkes erken final filan diyor ama sadece bir tane final vardır, bu laflar boş laflar" filan diyor.

    hatta; bi ara,
    "el equipo más fuerte es el que vence la champions. ellos ganaron la última, pero ahora hay que ver si el año próximo todavía son campeones".
    "geçen sefer şampiyonlar ligini kazandılar ama bakalım önümüzdekini kazanabilecekler mi" gibisine laf sokuyor.. kazansınlar da görelim gibisine getiriyor işi..

    neyse uyku ve alkol bindirdi. hepsini tek tek tercüme edemiycem. kısacası hakkında son saatlerde yapılan istihbarat yanlıştır..

    edit: efenim araştırdık bulduk. mourinho'nun guardiola benden daha iyi haberinin kaynağı total barca bloğundaki, sacha4barca nickli blogcunun sıçmasıdır. bloğa bu melade şöyle bir post atmış.
    http://www.totalbarca.com/...ch-of-barca-forever/
    tarih filan verelim tam olsun. posted at: 04:30 on monday, april 19, 2010 category: news 12 comments written by: sach4barca
    işte sözü edilen haberin kaynağı bu.

    aradan 16,5 saat geçtikten sonra marca yada yansıyan basın toplantısının haberini de aynı blogcu postlamış bloğa.
    http://www.totalbarca.com/...opinion-its-a-50-50/
    bunun tarih saati de şöyle. posted at: 21:00 on monday, april 19, 2010 category: ınterviews, news 8 comments written by: sach4barca

    aslına bakılırsa mourinho basın toplasında bir anlamda bu blogcunun ağzına sıçmış ama bu yüzsüz nesne, basın toplantısını bloğa alırken kuşa çevirip mourinho'nun söylediklerinin onda birini bile yazmamış bloğa.

    işim gücüm var. bu kadar uğraştırmayın beni. türk basınından nefret etmişim zaten bu yalan dolan dünyaları yüzünden. son zamanlarda avrupa da bu blogcu belası çıktı karşımıza yalan dolanın kaynağı olarak. canı sıkılan bir blog açıp sallıyo babam sallıyo. her şeyi ispat etmek için saatlerce kafa patlatmayalım.

    mourinho "guardiola benden iyi" filan gibi bir şey söyliyecek te, marca veya corriera della sport manşete taşımıyacak bunu veya duymayacağız. olur mu öyle şey. futbolu avrupanın ciddi spor gazeteleri yerine blog adamlarından takip edecekseniz hiç avrupa futbolu filan diye konuşmayalım. ayrıca bu adamlar bu gibi durumlarda ya basın toplantısı yaparlar ya da özel röpörtaj verirler ki o özel röpörtaj da bomba olur zaten. haberin kaynağı olarak basın toplantısı veya özel röpörtaj yoksa ortada, bilin ki bir blogcunun götünden sallaması o olay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın