• 105
    gece gece ekşi sözlükte galatasaray başlığı altında yazılanları okuyordum da muhteşem bir yazıyla karşılaştım.

    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=6498963

    şimdi yazan arkadaşı tanımam etmem ama burda yazmasını isterdim o ayrı konu.

    eski açıkta düzenli olarak maç izleyen biriyim. en son diyarbakır maçındaki rezaletten sonra hissettiklerimi hiç yazamadım. söyleyemedim. konuşamadım bile. sadece benim başımı öğe asla eğmeyen galatasaray'ın futbolcularının başını eğdiğimiz için hissettiğim utanç ve üzüntüyü sadece sıktıklarım yumruklarımla dışavurabildim.

    ultraslanın tavrını bilmem, arda'nın tavrını bilmem, ama ben tek başıma bu maçı almaya gidiyorum. gerekirse tek başıma çıkar bağırırım ama takımı arda yı hatta hiç hazzetmediğim caner'i bile yedirmem akbabalara.

    büyük ihtimalle sami yen deki son kalabalık maç olacak.ben diyorum ki, herkes gelsin maça. sanki şampiyonluk maçıymış gibi gidelim hazırlanalım, takımı delicesine destekleyelim, alkışlayalım.

    en çok arda nın bursaya gol atmasını istiyorum. belki pası elano verir de golden sonra elano ya koşar sarılırlar, belki takım birbirine kenetlenir 2 yılın sonunda.

    şampiyonluk gitmiş gitmemiş ne olucak ki? biz zaten (sabır yeminleri eden kişilerden bahsediyorum) bu seneden vazgeçmedik mi taa haziran ayında.ruhsuzluksa fener maçını veren taraftar mı yoksa takım mı?

    yoksa tam da o hafta vefat eden özhan canaydın ve peşimizi bırakmayan pasif ruhu mu?

    gidelim, delicesine destekleyelim, maçı alalım. fener de şampiyon olursa olsun banane lan.fenerbahçe ye göre mi sevicez biz bu takımı? yaptıkları haksızlıklar , iğrenç çirkeflikleri bir yana, zaten bu kadar aşağılık hale gelebiliyorlarsa şampiyonluk için emin olun ki en çok şampiyon olmak isteyen takım fenerbahçedir.

    madem bu kadar istiyorlar,alsınlar. ama ben kardeşlerimden,kendi takım taraftarlarından fenerbahçe nefretini değil ama galatasaray sevgisini beklerken kötülenemem, garipsenemem.

    böyle bir konuda bölünmememiz bile gerekirken tartışıyoruz ya, zaten kaptırmışız götü demektir.
    madem tartışıyoruz verelim o zaman maçı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın