• 149
    klüp olarak ahlaksızlıkta yeni bir sayfa daha açtıkları maç.

    fotomontajlı/oynanmış görüntü ile gerçeği saptırıyorlar.

    sayılmayan gollerine baktım. sol taraftan sol ayak içle kullanılan korner topuna vurulan nokta ve topun gelen açısı göz önüne alındığında tabii ki dışarıdan gelmiş. görüntüyü görme, verilleri gir, apaçık ortada. hiç matematik, fizik bilmiyor musunuz? kütle,kendi etrafında dönüş, fırlatma kuvvetler? konkav nedir, konveks nedir bilmez misiniz? hiç mi top oynamadınız?

    korneri kullanan düşük zekalı oyuncu sol taraftan sol içle korner kullanırken, topu iyice çeyrek dairenin aut çizgisi ile kesiştiği yere koymuş. inanamadım. profesyonel sporcu bu. taç çizgisine değdiği yere koy bari falso marjı olsun topun.

    amatör de bile bilinir. sol taraftan sağ içle, sağ taraftan ise sol içle korner atılır. dış/trivela vuruşları ise fazla zorlamadır ve çok çalışmış olmak gerekir. pis burun ve düz üst ise saçmadır ve doğrusaldır zaten.

    sol taraftan sol ayak iç ile falsolu ortayı amatörde yapsan bile varsız, görüntüsüz hakem hemen düdük çalar dışarıdan geldi diye ve antrenörden bir dolu fırça yer kullanan “ oğlum sen salak mısın? öyle kullanılır mı topun çizginin dışına çıkacağı göz göre göre belliyken?”

    hem düşük zekalı, hem ahlaksız, hem de yaygaracı bir camia olma yolunda ilerliyorlar. ahlaksız utanmazlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın