• 731
    2009'dan beri aktif olarak kullandığım sosyal medya aracı.

    altın dönemini 2009-2015 arası yaşadı, sözlükten bir çok arkadaşla deli gibi goygoy yaptığımız juan pablo pino'yla mesajlaşıp akşam yılmaz morgül'den iyi geceler mesajı aldığım çok eğlenceli bir platformdu. nba tayfası ve futbol tayfası acayip kaliteliydi.

    sonrasında popülerleşti ve boka sardı, "beni böyle bulsanız napardınız" kızlarıyla başlayan bu süreçte şu an çok korkunç bir hal almaya başladı özellikle taraftarlar için.

    hala çok yaratıcı ve eğlenceli arkadaşlar var ama özellikle gördüğüm en korkutucu durum üç büyüklerin belli başlı fenomen olmuş bazı insanları var, ve bu insanlar gerçekten genç arkadaşlarımızı nefret ve öfkeyle besleyerek etkileşim kasmaya çalışıyorlar, bir nevi şeyh uçmaz mürit uçurur vakası. taraftarlar arası atışmanın boku çıkmış durumda, özellikte galatasaray cidden kafayı kırıp bu hesaplara tek tek dava açsa bir futbolcunun maaşını twitter üzerinden ödeyebileceğimizden eminim.

    hayatınız boyunca üzerinize yapışabilecek suçları salak saçma tiplerin gazına gelip kendinizi yakmayın. hadi iyi sabahlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın