resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 683
    takıma kalite katacaktır. elimizdeki kenar forvetlerden daha farklı bir profilde. oyun kurucu kanat olarak işe yarayabilecek bir oyuncu. oyun görüşü, pas kalitesi ve yaratıcılığı üst düzey. topu sürekli dikte eden ve kilit pas denemeyi seven oyunculardandır. sağda oynatıldığı zaman asimetrik bir dizilişe dönüp oyun kurulumunu rahatlatmak için rol verilebilir kendisine yani topa sahipken üçüncü bir ortasaha gibi. 10 numara oynayabileceği yazılıyor oynamışlığı az değil ama ajax'ta ve chelsea'de genelde sağda oynatıldı. ziyech esasında 10 numara özelliklerine sahip bir sağ kanat. tete'nin varlığından ötürü muhtemelen forvet arkasında göreceğiz. direkt 10 numara performansını bende merak ediyorum şahsen.
    kuzey afrikalı olduğu ezber şekilde gamsız, disiplinsiz damgası yese de pek öyle sayılmaz. buraya bakış açısı ve futbola dair motivasyonu çok önemli. kendini takımın bir parçası gibi hissederse iyi takım oyuncusu da olur. chelsea tercihi biraz aleyhine oldu takımın kaotik yapısı sebebiyle çoğu oyuncu standardının altında performans gösterdi. dünya kupasında fas milli takımıyla çok iyi oynamıştı. ne çok formda denilebilir ne de çok düşüşte.
    anlaşma şartları ideal. bir önceki transfer döneminde psg'nin kapısından dönmüş, ajax ve chelsea'de oynamış 30 yaşında ziyech'i o maaştan aşağıya getirmek mümkün değil. kronik sakatlığı olan bir oyuncu değil ama çıkan haberler şüphelendiriyor ister istemez. onu da zamanla göreceğiz. hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın