resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 677
    oyuncunun en efektif olduğu mevki sağ kanat, bunu kendisi de söylüyor. 10 numara da oynar ama muhtemel sneijder’in kendisini sola atması gibi, ziyech de kendisini sağa atar. sağdan sol ayağıyla çok güzel orta keser, yerden havadan fark etmez. arka direğe doğru kesme ortaları çok meşhur. ters kanatta oynayan oyuncu eğer ayık olursa ziyech ile çok gol atabilir. icardi’yi saymıyorum bile. onun dışında çok iyi şut atar, frikik kullanır. bunlar zaten bilinen şeyler. oyuncu uzun zamandır göz önünde neleri iyi yaptığını herkes biliyor. mesele fiziksel olarak ne kadar hazır olacağı ve motivasyon seviyesi.

    oyuncunun şampiyonlar ligi tecrübesi yüksek. 2019’da ajax ile finalin kapısından döndüler, belki kupayı bile alabilirlerdi. çok iyi bir takımın parçasıydı, hem de en önemli parçalardan biri. 2021 yılında chelsea ile şampiyonlar ligi’ni kazandı. son 16 turundan sonra fazla süre alamasa da takımın bir parçasıydı. toplamda 5 şampiyonlar ligi sezonu var.

    premier league performansı pek iç açıcı değil ancak kaosun hakim olduğu saçma sapan bir takımda oynadı. zaten çoğu maçta alışık olmadığı 3-5-2 düzeninde oynadı ve bunun kendisini zorladığını röportajlarda söylüyor.

    eğer kafasını futbola verirse, oynamak isterse gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. hem oynar, hem oynatır. iki taraf için de hayırlısı olur umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın