resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5887
    suratından en kötü ihtimalle muzip bi ifade kaybolmayan futbolcumuz. adam sürekli gülüyor, bu pozitiflik nerden geliyo manyak adam. güle oynaya, göstere göstere efsanemiz oluyor.

    kart yediği pozisyon çıldırmalık, sarıyı alınca hafif bi çıldırdı, çıldırırken bile gülüyor, bir sonraki hatalı hakem kararında hakemle gülerek dalga geçiyor. mesela hagi o kartı görse hakemin üstüne yürür anında 2. sarı-kırmızı görürdü. atıyorum wesley görse suratını asar, alnındaki damarı şişirir uzaktan zımbalardı. mauro'm hep gülüyor. onu da sinirlendirecek biri çıkacak mı bakalım, sinirli şirin neler yapabilir, merak ediyorum?

    hepsinden ayrı olarak takımın açık ara yıldızının, ego olarak en dişli olması gereken adamın bu kadar neşeli ve pozitif olması takıma direk yansıyor. sahada olması sadece yetenekleri, üst düzey futbol bilgisi olarak değil psikolojik olarak da bir artı. demirbay mesela dün geldi, icardi'ye bakarken yüzü gülüyor, angelino aynı şekilde.

    neyse belki de icardi aşkından ben algıda fazla seçtim, olabilir ama sahada zevk alarak, tutkuyla futbol oynayan bi icardi olduğu sürece bu takım canını dişine katar, atar yer, yener yenilir ama rezil olmaz. lideri zevk alan takım zevk alarak oynar. takımın mevcut yapısal sorunları da kusursuz bi şekilde giderilirse tanju'nun rekoru bu sene olmazsa bile seneye kırılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın