• 24
    modern futbolda değerini kaybetmiş kabul edilse de; önemi gittikçe artmaktadır. futbol daha dar alanda ve fiziksel oynanmaya başladı. zaniolo olsun, rachica olsun dar alanda etkili, çalım atabilen oyuncular değildi. dar alanda; mertens oyun görüşü ve pası ile etkili, kerem vasat, barış ise yok gibi.

    bu sezonki transferlere bakacak olursak, zaha, tete, ziyech hatta angelino kolay çalım atabilen oyuncular, maçların çoğunu da kapanan rakiplere karşı oynayacağımızı düşünürsek, bu seçimler tesadüf olamaz. ayrıca kerem demirbay ve ziyech uzaktan şut konusunda etkili.

    23/24 transferlerinin rastgele yapıldığını sanmıyorum, plan dahilinde ilerleniyor, ofansta bu kadar yaratıcı, meziyetli oyunculardan maksimum faydayı alabilmek, topu geri kazanma süremize bağlı, topu ne kadar çok kısa sürede geri kazanırsak, o kadar başarılı oluruz. bunun için de alınacak 8 numara belki de kaderimizi belirleyecek, keşke midçö ve oliveira'dan çıkabilsek de; bir tane garanti, bir de gelecek vaat eden ortasahaya gitsek. transfer sezonu bitene kadar yönetime en küçük eleştiride bulunmayacağım, planlı hareket ettiklerini düşünüyorum, önemli olan da bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın